Comment s'enregistrer avec Audio Dropbox?

Pour enregistrer ta production orale :
1. Clique sur "Start"

3. Ecris tes nom et prénom dans le cadre du haut

4. Ecris ton adresse mail dans le cadre du bas (pense à créer une adresse "scolaire" > sur le site de la messagerie laposte.net pour le Ministère de l'Education Nationale)
5. Clique sur "OK" (en bas, à droite)

6. Pour commencer à t'enregistrer, clique sur RECORD. Attention, si ton ordinateur ne dispose pas de micro intégré, tu auras besoin de brancher un micro externe. (Si cela ne marche pas pas, vérifie que Adobe Flash Player est installé et que Java est à jour). Le temps maximum d'enregistrement prévu s'affiche en haut à droite.
7. Pour arrêter l'enregistrement, clique sur STOP.

8. Tu peux écouter ce que tu as enregistré en cliquant sur PLAY.

9. Si tu n'es pas satisfait de ta production, tu peux la supprimer en cliquant sur CANCEL, puis recommencer autant de fois que tu veux (en reprenant à partir de l'étape 1).
10. Quand tu as terminé, valide et envoie ton enregistrement au professeur  en cliquant sur SAVE.

11. Ce message final t'informe que ton travail a bien été envoyé : "YOUR RECORD WAS SAVED SUCCESSFULLY"

España en rtve.es

Sánchez destaca la sintonía con Marruecos en materia migratoria y reforzará las políticas de retorno (lun., 19 nov. 2018)
Sánchez reconoce a Marruecos como "socio estratégico" y agradece su colaboración en materia migratoria Junto al primer ministro marroquí ha pedido a la Unión Europea más fondos para el desarrollo del África Subsahariana Leer la noticia completa
>> Lire la suite

L'Informatiu 2 - 19/11/2018 (Mon, 19 Nov 2018)
Protecció civil ha desactivat al migdia l'alerta del Pla Inuncat...Per la vintena de famílies desallotjades arran de les inundacions a Vilatenim avui és dia d'adonar-se de la magnitud del que havia passat... L'ajuntament de Figueres estudia ara demanar ajuts extraordinaris a la Generalitat./ Tot i que el cabal dels rius ha baixat, Protecció civil manté l'alerta hidrològica al Ter, la Tordera i el Llobregat de la Muga, tots rius de girona, perquè encara porten molta aigua./ El temporal de mar també ha anat amaïnant...després que ahir les onades van superar els 4 metres arran de platja a la Costa Brava. L 'alerta, però, es manté a la costa Daurada i al Delta de l'Ebre, on les onades poden arribar als 2 metres. Avui hi ha vaga de jutges i fiscals arreu de l'Estat. És la segona que fan aquest any per reclamar augment de sou, més independència i més mitjans. També protesten perquè NO hi ha avenços en la negociació amb el Ministeri. Malgrat que els serveis mínims per casos urgents s'han complert, la vaga ha obligat a suspendre nombrosos judicis a Catalunya./ Jornada de protesta també dels mossos d'esquadra, convocada la plataforma MOS-SOS, que aplega diferents sindicats./ I també avui els sindicats Comissions Obreres i UGT han registrat la vaga del sector públic convocada pel proper 12 de desembre. 250 mil funcionaris de tots els sectors estan cridats a mobilitzar-se. Ho faran per exigir el retorn de les pagues extres del 2013 i 2014, però no en 8 anys, com proposa la Generalitat./ El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha arxivat la investigació contra Jordi Turull per cedir part del seu patrimoni a la seva dona poc abans que el designessin candidat a la presidència. I avui el debat polític se centra en els pressupostos.... Mentre uns, els de la Generalitat, sembla que podrien prosperar amb el suport dels Comuns... els que continuen estancats són els de Pedro Sánchez. Si el suport dels independentistes no arriba, el ministre de Foment obre la porta a que hi hagi eleccions al maig. Fora de la final a quatre de la LLiga de les Nacions després que de la remuntada d'Anglaterra davant Croàcia a Wembley, a la selecció espanyola li queda ara centrar-se en la fase de classificació de l'Eurocopa de 2020. El Festival del Mil·leni recupera avui una de les bandes mítiques de la música de ball dels setanta i vuitanta...... els novaiorquesos KOOL AND THE GANG, que portaran aquesta nit el seu funky-soul al Liceu de Barcelona. Ver vídeo
>> Lire la suite